RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
Om Oss

Et grunderselskap

Vi er et lite grunderselskap som har drevet ulike virksomheter, men har ofte slitt med dårlig regnskapsfører. I ren frustrasjon har vi startet dette selskapet, med mål om å tilby gode regnskapstjenester til en rimelig pris og høy kvalitet!

Vi forstår vanskelighetene rundt det å drive forretning, og ønsker å bidra til å lette denne reisen for våre kunder, slik at de kan konsentrere seg om sine kjerneområder.

Våre kjerneverdier

Åpen
Tillitsfull
Kunnskapsrik
Hjelpsom

Disse underbygger våre servicestandarder. Ved å følge disse i vårt arbeid, og i møte med andre, forsikrer vi oss om at vi leverer kvalitet og behandler andre på en god måte.

Vi tar oss av dine regnskapsbehov
Vår historie

Vår historie

I løpet av årene har vi vært borti mange dårlige tjenester fra forskjellige leverandører, som har hatt lite fokus både på kundenes opplevelse, og opplevelsen til dem som jobber i bedriften. Dette motiverte oss til å starte et selskap som leverer bedre tjenester, på en annen måte.
Vi i Regnskapsfirmaet tar oppdrag for små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Våre regnskapsførere har mange års praksis og erfaring fra både revisjonskontor, regnskapskontor og som leder fra næringslivet.

Vår visjon er at du som kunde til enhver tid skal kunne stole på at regnskapet blir ført korrekt, til avtalt tid og til en overkommelig pris. 

Bli kunde hos oss

Vi er glade for å kunne gi anbefalinger angående både regnskapssystemer og forskjellige samarbeidsmuligheter som passer for din bedrift, avhengig av dine spesifikke behov. Du kan besvare noen få spørsmål om din bedrift for å motta et uforpliktende tilbud, eller ta kontakt med oss for å avtale en kostnadsfri rådgivningssamtale.