RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet

Aksjonærregister

Aksjonærregister

Aksjonærregisteret er en essensiell tjeneste som sikrer at ditt aksjeselskap overholder alle juridiske krav og forpliktelser knyttet til rapportering av aksjonæropplysninger. Vår tjeneste er utformet for å gjøre denne prosessen enkel, problemfri og rettidig. La oss ta en nærmere titt på hvordan vår tjeneste fungerer og hvordan den kan være til nytte for ditt selskap:

Hvordan vår tjeneste fungerer:

  1. Varsel og forberedelse (desember): Ved begynnelsen av desember sender vi deg et skjema for utfylling. Dette skjemaet er utformet for å samle inn alle nødvendige opplysninger om aksjonærene i ditt selskap. Vårt team er tilgjengelig for å hjelpe deg med å fylle ut skjemaet korrekt og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

  2. Innsending av aksjonæravtalen (31. januar): Etter at skjemaet er fullført og bekreftet av deg, tar vi ansvar for å sende inn den årlige aksjonæravtalen til rett myndighet innen den fastsatte fristen den 31. januar. Dette frigjør deg fra byrden med å huske frister og administrere denne viktige oppgaven selv.

Fordeler med vår tjeneste:

  1. Tidsbesparelse: Ved å delegere ansvaret for innsending av aksjonæravtalen til oss, frigjør du verdifull tid som du kan bruke på å fokusere på andre viktige aspekter av din virksomhet.

  2. Nøyaktighet og samsvar: Vår erfarne team sikrer at all nødvendig informasjon er korrekt utfylt og at rapporten er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Dette bidrar til å eliminere risikoen for feil eller misforståelser som kan føre til uønskede juridiske konsekvenser.

  3. Personlig støtte: Vår dedikerte kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål, gi veiledning og støtte gjennom hele prosessen. Vi verdsetter vårt kundeforhold og streber etter å levere den beste mulige servicen.

  4. Overholdelse av frister: Vi forstår viktigheten av å overholde juridiske frister. Ved å velge vår tjeneste kan du være trygg på at din aksjonæravtale blir sendt inn rettidig, noe som reduserer risikoen for bøter eller andre sanksjoner knyttet til forsinket innlevering.

  5. Skreddersydd tilpasning: Vi tilpasser vår tjeneste etter behovene til ditt selskap. Enten du har et lite eller stort selskap, sørger vi for å gi deg skreddersydde løsninger som passer til din virksomhets unike krav.

Velg Aksjonærregisteret for å sikre en problemfri og pålitelig håndtering av din årlige aksjonæravtale. La oss ta vare på denne oppgaven slik at du kan fortsette å fokusere på vekst og suksess for din virksomhet. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle dine forpliktelser som aksjeselskap.

har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte regnskapsfirmaet. våre regnskapsførere vil veilede deg videre