RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet

Budsjettering

Budsjettering

Budsjettet er ditt mest avgjørende verktøy

Budsjettering handler i grunntrekk om å utarbeide en realistisk plan for fremtidige perioder. Det er av stor betydning at den som utfører budsjetteringen innehar solid kompetanse innen økonomi, regnskap, lokale forhold, og ikke minst, din bedrift.
Budsjettet utgjør ryggraden i planleggingen av din virksomhets fremtid, og det er derfor nødvendig å sette strenge krav til kvaliteten på budsjetteringen.

Vi i Regnskapsfirmaet har lang erfaring med å tilby regnskapstjenester for bedrifter i vårt område. Vi er godt kjent med de lokale forholdene og har grundig innsikt i gjeldende lover og retningslinjer. Vi tar oss tid til å bli fullstendig kjent med din bedrift og dine målsetninger. Gjennom denne omfattende kjennskapen til alle aspekter av din bedrift, er vi i stand til å utarbeide et realistisk budsjett i samarbeid med deg.

Resultatbudsjett og likviditetsbudsjett
Det er en distinksjon mellom resultatbudsjettet og likviditetsbudsjettet. Resultatbudsjettet har som mål å produsere en så nøyaktig budsjettert inntekt og kostnadsoversikt som mulig. Likviditetsbudsjettet fokuserer på å sikre at tilstrekkelig likviditet er tilgjengelig for å dekke løpende utgifter. Dette budsjettet tar sikte på å planlegge pengestrømmen og gir oversikt over innbetalinger og utbetalinger i den aktuelle perioden, samtidig som det identifiserer behovet for eventuell ekstern finansiering.

Når du velger å benytte deg av våre tjenester i Regnskapsfirmaet, kan du være trygg på at du vil motta et realistisk budsjett, skreddersydd for din bedrifts forutsetninger. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål angående budsjettering eller for å utforske vårt brede utvalg av regnskapstjenester.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål angående budsjettering.

Vi ser frem til å hjelpe deg med regnskapet ditt hos Regnskapsfirmaet.

har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte Regnskapsfirmaet. Våre regnskapsførere vil veilede deg videre