RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet

Emisjon

Emisjon

Hva er en emisjon?

En emisjon kan kort defineres som en utvidelse av selskapets egenkapital, noe som resulterer i en økning i selskapets aksjekapital. Dette gjøres når selskapet ønsker å skaffe mer kapital ved å utstede nye aksjer som investorer kan kjøpe, med det formål å øke selskapets egenkapital. Emisjonsprosessen involverer vanligvis utstedelse og salg av nye aksjer til både nye og eksisterende aksjonærer til en forhåndsbestemt pris, kjent som emisjonskurs.

Våre dyktige ansatte i Regnskapsfirmaet har betydelig erfaring med å bistå utallige selskaper i forbindelse med praktisk arbeid knyttet til emisjoner.

I tillegg til vårt støttende arbeid med emisjoner, tilbyr vi en bred rekke andre tjenester som man kan forvente fra en kompetent og sertifisert regnskapsfører. Dette omfatter alt fra fakturering, lønnsadministrasjon og lønnsutbetaling, skatterådgivning, regnskapstjenester, økonomisk veiledning og andre tjenester som forventes av en sertifisert regnskapsfører.

Våre regnskapsførere har omfattende erfaring og er alltid opptatt av å levere grundig arbeid.

Hvis du ønsker at Regnskapsfirmaet tar seg av din virksomhets årsregnskap, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i dag.

Velkommen til Regnskapsfirmaet.

har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte Regnskapsfirmaet. Våre regnskapsførere vil veilede deg videre