RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet

MVA Omsetningsoppgave

Merverdiavgifts rapportering

Riktig rapportering av omsetningsoppgave

En omsetningsoppgave eller MVA-rapport er en oppsummering av den pålagte merverdiavgiften (MVA) som må innbetales til staten, eller eventuelt refundert til avgiftspliktige. Omsetningsoppgaven kan også omtales som momsrapport.

Hos vårt regnskapsfirma, Regnskapsfirmaet, sørger våre dyktige medarbeidere for å levere korrekte omsetningsrapporter til riktig tid. Ved å ha et oppdatert regnskap, er det en enkel prosess for våre regnskapsførere å sende inn denne rapporten på vegne av din bedrift.

Alle bedrifter som er registrert for MVA og dermed har en plikt til å betale merverdiavgift, må sende inn en MVA-skattemelding (som er den korrekte betegnelsen) via Altinn. Du kan også bruke alternative termer i stedet for omsetningsrapport, som MVA-rapport, momsrapport eller MVA-oppsummering.

I tillegg til å hjelpe bedrifter med omsetningsrapporter, tilbyr vi en rekke andre tjenester som du kan forvente fra en erfaren og autorisert regnskapsfører. Dette inkluderer tjenester som fakturering, lønnsadministrasjon, skatterådgivning, regnskapsføring, økonomisk rådgivning og andre tjenester som forventes av en autorisert regnskapsfører.

Våre regnskapsførere har lang erfaring og streber alltid etter å levere grundig arbeid.

Hvis du ønsker at Regnskapsfirmaet tar seg av din virksomhets omsetningsrapporter, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Velkommen til Regnskapsfirmaet.

har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte Regnskapsfirmaet. Våre regnskapsførere vil veilede deg videre