RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet

Bistand ved bokettersyn

Bistand ved bokettersyn

Når Skatteetaten kommer på besøk kan det utløse bekymring og stress hos bedriftseiere. Ingen ønsker å bli gjenstand for en bokrevisjon, da dette kan føre til mye arbeid og uro i en allerede hektisk hverdag. Heldigvis er det hjelp å få. I Regnskapsfirmaet forstår vi viktigheten av å ha orden på regnskapet og være forberedt på slike situasjoner.

Vårt erfarne team av regnskapsførere er spesialisert på å håndtere bokettersyn fra det skatteetaten. Vi er her for å veilede deg gjennom hele prosessen, fra forberedelser til dokumentasjon og selve gjennomføringen av tilsynet. Vårt mål er å gjøre denne prosessen så problemfri som mulig for deg, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din mens vi tar oss av regnskapet.

Forberedelse er nøkkelen:

Før revisjonen begynner, er det viktig å ha all dokumentasjonen på plass og i orden. Dette inkluderer regnskapsrapporter, kvitteringer, fakturaer og andre relevante økonomiske dokumenter. Vårt erfarne team av regnskapsførere kan hjelpe deg med å samle inn og organisere all nødvendig informasjon. Vi sørger for at du har alt du trenger for revisjonen og veileder deg gjennom prosessen, slik at du kan føle deg trygg og forberedt.

Samarbeid med oss under ettersynet:

I enkelte tilfeller kan revisjonen fra skatteetaten gjennomføres i samarbeid med oss som regnskapsfører. Dette betyr at våre eksperter vil jobbe direkte med skattemyndighetene på vegne av din bedrift. Vi vil representere deg på en profesjonell måte, og vårt mål er å sikre at revisjonsprosessen går så smidig som mulig. Ved å ha vårt dedikerte team ved din side, kan du fokusere på å drive din virksomhet mens vi tar oss av de nødvendige revisjonsaktivitetene.

Hvorfor velge vårt regnskapsfirma:

  1. Erfarne fagfolk: Vårt team består av erfarne regnskapsførere som har inngående kunnskap om skatteregler og revisjonsprosesser. Vi vet hvordan vi skal håndtere komplekse ettersyn og finne løsninger på eventuelle problemer som måtte oppstå.

  2. Personlig oppfølging: Vi gir deg personlig oppfølging gjennom hele ettersynsprosessen. Du vil ha en dedikert regnskapsfører som vil være tilgjengelig for å besvare spørsmål, gi råd og veiledning, og sikre at du er informert og komfortabel gjennom hele prosessen.

  3. Effektivitet og pålitelighet: Vi er opptatt av effektivitet og pålitelighet i alt vi gjør. Vi jobber grundig og nøyaktig for å sikre at all dokumentasjon er korrekt og komplett, og vi overholder tidsfrister for å sikre at revisjonsprosessen går smidig.

  4. Skreddersydde løsninger: Vi forstår at hvert selskap er unikt, og vi tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov. Enten du har en liten bedrift eller et stort selskap, tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer for deg.

Når du velger Regnskapsfirmaet, velger du ikke bare en regnskapsfører, men en pålitelig partner som er dedikert til din suksess. Vi er her for å støtte deg gjennom alle regnskapsrelaterte utfordringer, inkludert revisjoner fra Skatteetaten. Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med å sikre orden og trygghet i regnskapet ditt. Velkommen til Regnskapsfirmaet – din pålitelige partner for regnskapstjenester.

har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte regnskapsfirmaet. våre regnskapsførere vil veilede deg videre