RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet

Firmaetablering

Firmaetablering

Firmaetablering gjort enkelt med Regnskapsfirmaet

Opprettelsen av en ny bedrift kan virke komplisert og uoversiktlig. Hos Regnskapsfirmaet har vi omfattende erfaring med å veilede deg gjennom hele prosessen med firmaetablering i Norge. Vi er her for å hjelpe deg med å etablere enkeltpersonforetak (ENK), aksjeselskap (AS), ansvarlige selskap (ANS) og deltakerlignet selskap (DA).

Når du registrerer virksomheten din i offentlige registre, er det en rekke formelle krav som må oppfylles. Vårt team vil veilede deg gjennom disse kravene og hjelpe deg med å registrere bedriften din i de offentlige registrene. Vi gir også råd om viktige aspekter som arbeidsforhold, skatt, forsikring og merverdiavgift. Videre kan vi tilby rådgivning ved utarbeidelse av forretningsplaner, dokumentasjon og sammensetning av styret. Alt dette for å sikre at du har trygghet i at alt blir utført i samsvar med gjeldende lover og retningslinjer.

Hvis du har behov for kapitalutvidelse eller skal søke om finansiering, står Regnskapsfirmaet klar til å bistå deg.

Når firmaet ditt er etablert, har du sannsynligvis en rekke oppgaver å håndtere. Som næringsdrivende har du plikt til å føre regnskap, noe som innebærer å registrere inntekter og kostnader. Dette er grunnlaget for skatte- og avgiftsbehandling. Mens det ikke er pålagt å bruke en regnskapsfører, er vi her for å sikre at alt går korrekt for seg. Dersom firmaet ditt krever regnskapsplikt, vil vi selvfølgelig gi deg råd angående årsregnskapet.

Vi oppfordrer deg til å utforske vårt brede spekter av regnskapstjenester for å se hvordan Regnskapsfirmaet kan støtte deg.

Velkommen til Regnskapsfirmaet.

har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte Regnskapsfirmaet. Våre regnskapsførere vil veilede deg videre