RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet

Kapital og selskapsendringer

Kapital og selskapsendringer

Selv små justeringer krever grundig dokumentasjon

Selskaper kan havne i situasjoner der det er nødvendig å putte inn mer egenkapital for å sikre kontinuerlig drift. Det kan også være en intensjon om å tiltrekke seg nye eiere, og dette kan oppnås gjennom utstedelse av nye aksjer, kjent som emisjon. Disse endringene er noe som vårt erfarne team av regnskapsførere er klar til å støtte deg med.

Vi hjelper også selskaper som har opparbeidet seg en betydelig aksjekapital, som kanskje ikke er nødvendig i forhold til selskapets størrelse og risikoprofil. I slike tilfeller kan en reduksjon av aksjekapitalen, med utbetaling til aksjonærene, være en fornuftig løsning.

Vi i Regnskapsfirmaet er her for å hjelpe deg med alle nødvendige dokumenter og veiledning gjennom slike prosesser knyttet til kapitalendring og emisjon. Selskaper som endrer sitt formål eller andre elementer som påvirker selskapets vedtekter, må sørge for at dette blir riktig oppdatert og registrert. Regnskapsfirmaet kan stille opp med nødvendig dokumentasjon og bistand for registrering av slike endringer.

Ta gjerne kontakt med oss i Regnskapsfirmaet for å diskutere dine behov, og vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud.

Velkommen til Regnskapsfirmaet.

har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte Regnskapsfirmaet. Våre regnskapsførere vil veilede deg videre