RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet
+47 93 84 90 95
hei@regnskapsfirmaet.no
Storgata 32, 0184 Oslo
RegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaetRegnskapsfirmaet

Skatt

Skattetjenester

Trenger du assistanse innen skatteforhold? Regnskapsfirmaet er en autorisert regnskapsvirksomhet med omfattende ekspertise innen skatteanliggender. Vi står til tjeneste med utarbeidelse av finansieringsplaner, skattespørsmål relatert til ulike selskapsformer, skatteaspekter ved omdannelse eller skatt i forbindelse med virksomhetsoverdragelse og salg. På alle disse områdene er det viktig å ha inngående kjennskap til det komplekse regelverket.

Vi holder oss oppdatert om endringer innenfor dette omfattende og intrikate feltet. Skatt og skatteplanlegging spiller en avgjørende rolle i bedriftsøkonomi, og Regnskapsfirmaet kan veilede deg og din bedrift når det gjelder økonomiske fordeler og ulemper knyttet til ulike skattesituasjoner, og ikke minst hvordan du kan planlegge gjennomføringen av ulike tiltak slik at skatten blir betalt ved prosjektfullføring i stedet for kontinuerlig.

Vi assisterer også mange enkeltpersoner med skatteforhold som skattemeldinger (tidligere selvangivelser) og generelle skattehenvendelser. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Hvis du har spørsmål vedrørende skatt, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Velkommen til Regnskapsfirmaet.

har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte Regnskapsfirmaet. Våre regnskapsførere vil veilede deg videre